måndag 14 oktober 2019

Fyllda krustader

Tänkte bara visa krustaderna som vi hade som aptitretare. Hann fota det i alla fall.

Glas från en loppis och stort svart fat från Boda. Bröllopspresent
Serverade dem med ett glas Prosecco. Fyllningen var helt enkelt creméfraiche med stenbitsrom, dill och sedan viltost på tub med gurka och den tredje fetaost mixat med gräddfil och lite oliver. Enkelt och gott! 

I dag har det regnat som bara den och kylan har ett grepp kan man säga. Frös som en tok när jag kom hem. Toppen att kunna tända en brasa då och krypa upp i soffhörnet med raggsockorna på.

Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Fyllda krustader är riktigt gott och bra att som aptitretare.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Åhh krustader!! Mums! Måste skriva en stor lapp att jag ska köpa det till fredag...bra tips där med viltosten!
    Höstväder på ön och regnet öser ner. Dock inga turister så långt ögat ser hi hi!!!
    Kramis från Titti

    SvaraRadera
  3. Mums så gott och fint!
    Jag har nästan alltid krustader och en tub mjukost hemma, perfekt att slänga ihop till lite fredagsmys med ett glas bubbel :)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  4. Men ååå så smarrigt
    Vi gör alltid med skagenröra i eller ädelost och marmelad in i ugnen tills osten smält. Men dina måste jag testa😘😘 får ta det en pluppfri lördag 😜😘

    SvaraRadera
  5. Glömde ju kraaaaaaaamen ❤️

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.