lördag 12 oktober 2019

Ett knäppt klipp

Jaha, då så fick man en släng av förkylning också. 

Kände mig riktigt matt redan igår eftermiddag men tänkte att det ju var fredag. Jag måste faktiskt gnälla och klaga lite på föräldrar som inte kan hålla sina sjuka barn hemma. Eftersom jag jobbar med de yngre åldrarna så krävs det ofta en famn. Om man då är lite krasslig så vill man ju gärna bli buren eller sitta i knä hela tiden. Jag som vill trösta och ge trygghet råkar så klart ut för smittan. Har tydligen väldigt dåligt immunförsvar. Nu är jag inte jättesjuk, men ganska så seg, trött och hängig. Inte det man önskat sig när det ska komma gäster på middag precis. Tur att det finns Alvedon och nässpray. 

Jag letade duk i skåpet och fann ett stort tygstycke i grått. Vad i hela friden är detta tänkte jag. Äsch jag klipper väl av det så det passar som duk.  Sagt och gjort.

 Titta sa jag till maken vad jag hittade i skåpet, vet i tusan vad det är men visst blir det bra. Hmmmm det där var ju min fotofond. Oj förlåt jag visste ju inte det. Nej men det gör inget. Passar ju bra till servetterna i alla fall. Så kan det gå. Nu fram med snabeldraken och sätta lite fart. Jadå alla hjälps åt.


Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Lycka till, trots förkylning, det blir nog en trevlig middagsbjudning!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Trist och känna sig hängig, krya på dig!!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.