onsdag 18 september 2019

Rosa fägring

Termometern visade 0 grader härom morgonen. Åhh så kallt hoppas att blommorna inte gett upp. Jag tar in ett fång av kärleksört och rosor.  

Dom ser ut att vara OK. Vilken underbar kombo! Kollar vidare på SMHI det ska bli upp mot 20 grader varmt till helgen. Jisses vad det svänger. Då är det bäst att förbereda inför den kommande vintervilan. Poolen ska täckas, pelargonerna ska in, ja resten som står kvar. Växthuset ska rensas och städas. 

Det ska väl grävas runt lite i pallkragarna också. Just det morötter och rödbetor står ju kvar. Det fixar maken tänker jag. Eller vi får väl hjälpas åt så klart. Fast jag vill inte krypa in ännu. Vill inte stänga dörrar och sitta som en soffpotatis i soffan. Måste göra något åt det.



Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Vi kommer nog att försöka ta ned paviljongen i helgen innan den blir blöt igen, och båten ska snart upp, nu är verkligen hösten här. Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Jomen så är det allt, hösten kommer smygande sakta men säkert. Det gäller verkligen att passa på att njuta, njuta av att förbereda för nästa års odlingar :-)
    Ha de riktigt gott. Kram, catarina

    SvaraRadera
  3. Kommer ihåg att det var mycket som ska göras och fixas när hösten kom och man hade hus. Skäms nästan när jag säger att det behöver vi inte tänka på längre, fast det blir häst här med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Underbar bukett, så full av kärlek!

    Ha det bra.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.