onsdag 7 augusti 2019

Kärleksmums turkos

Baka baka liten kaka. Nåja jag skulle ju baka till namngivningen. 

Nu blev dom inte världens snyggaste men, dom får banne mig duga. I vanliga fall så brukar kakan bli mycket högre och jämnare. Jag får väl skylla på den gamla spisen. Kokosflingorna färgade jag i en plastpåse med blå karamellfärg. 

Annars så snurrar det på här. Ja i dubbel bemärkelse. Har haft yrsel ett tag nu, känner igen symtomen från kristallsjukan. Ganska så jobbigt för man mår ju lite illa. Idag är det extra jobbigt Usch! Hoppas det ger sig snart och att det inte är något annat konstigt. Har lite pyssel för mig som ni ska få se en annan dag. 





Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Du är påhittig du!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Tycker de ser jättefina ut dina kärleksmums.
    Ha en fin torsdag så gott det går när man är yrslig.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Åhhh, kärleksmums är så himla gott. Riktigt länge sen jag bakade dem, på tiden kanske att ta dem som fredagsfika när jag väl börjar jobba om någon vecka eller så (blir ju alltid ett gäng över till frysen) hi, hi,hi!
    Efter gårdagens grisstängselfix är det dags att förbereda för det roligaste på växthuset, glassidorna :-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  4. De där ser supergoda ut! Och vilken bra ide att färga kokosflingorna blått till en pojkes namngivning! Men visst är det typiskt att det inte blir alldeles perfekt som man skulle önska den gången man skall ha dem med sig och bjuda andra. Men jag tror inte att någon märkte det faktiskt....För det brukar vara så att det bara är en själv som är medveten :-)

    Kram,

    Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.