fredag 1 mars 2019

Vårmånaden No:1

Jaha ja, nu så är det vår enligt almanackan. Bilden kommer från 2013 då jag faktiskt hade tussilago i köket den 1:a mars. Inte idag men ändå. Härligt är det, trots att jag nyss såg att det skulle bli kallare igen och snö på söndag. Då får jag väl försöka tänka positivt. Som: Shit vad bra att jag inte anmält mig till Vasaloppet. Det hade ju varit jättejobbigt att åka 9 mil i snöoväder. 

Ja sen är jag ju förkyld också så det hade ju liksom inte funkat alls. Har blåsor i munnen så jag knappt kan prata som vanligt eller äta vissa saker. 

Hur skulle det sett ut mitt bland blåbärssoppa och eventuelle intervjuer. Ja jag har sett att dom snackar med ovana eller äldre. Då hade jag ju kanske sluddrat och blivit anklagad för doping. SKANDAL! Googlar på huskurer mot blåsorna men väljer att inte testa någon. Jag ska köra munskölj bara och se om det funkar. Så lite snö på söndag är väl inget att hänga läpp för. 
Om ni kan så Krama en bibliotekarie idag. För det är 
"Krama en bibliotekarie-dagen"
Skön Fredag på er. 

Kram Pia

1 kommentar:

  1. En riktig vårblomma, så trist att det ska komma eventuellt snö igen. Men tyvärr så är det oftas fram och tillbaka denna årstid. Hoppas dina blåsor ger med sig. Ha en fin fredag.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.