onsdag 27 februari 2019

Min lilla snödroppe.

Hej hej!
Oj här händer det saker minsann. Ja som att jag har blivit farmor till Millie. En liten snödroppe. Jag tror hon ska heta det i alla fall. Ja Millie alltså, inte snödroppe. 

Jag fattar nog inte riktigt men jag har sett henne på bild och film. Världens gulligaste och goaste lilla flickunge. Jag vet inte riktigt hur man ska vara, känna, tänka och göra.... jag är nog i chock jag med. Ja sonen sa att han var det. Har ju aldrig varit Farmor innan.

Såklart man säger så. Att hon är världens finaste. Men hon är ju det för mig. Ha Ha! Nu är jag lite förkyld och jobbar så mycket så vi får vänta ett tag innan vi kan hälsa på. Dom bor en bit bort. Jag skulle så gärna vilja vara där och dela deras glädje, få lukta lite och hålla henne. Hoppas att det blir av nästa helg ändå. Ja sen så har vi firat sonen som fyllt år och vi ska fira systerdotter på lördag som också fyllt år. 30 minsann på samma dag som min son. Ja och tänk att barnbarnet kom dagen innan. Vi har också handlat färg till lillhuset. Tanken var först en färg som hette green shade. Fast när vi såg den på riktigt så ryggade vi båda två, det blev Stockholmsvit i stället. 

Ja men lite så står det till här.

Kram Pia 

5 kommentarer:

  1. Jamen grattis då till den lilla nya familjen.
    Vitt blir aldrig fel ;-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Härligt och GRATTIS får man väl säga då! Vilken liten sötnos, åhhh jag dånar lite :)
    Snödropparna, ja dessa ljuvliga vårtecken...
    Torsdag igen, vart tog den här veckan vägen då??
    Kram från ett soligt Öland och Titti

    SvaraRadera
  3. Smäller av o gråter en skvätt...hon ÄR otroligt söt...det är minsann inte bara farmor som tycker och åååå va mysigt, å va underbart att allt gått bra!
    Otroligt vackert namn, det hoppas jag de behåller... Å va roligt med en liten flicka eftersom du ju redan har 3 killar.. <3 Pojk-barnbarn kommer säkert de med så småningom och kommer förstås vara lika fina..;) Ååååå...ååååå... jag är allt lite avis å vill också lukta o hålla... <3 Du kommer bli hennes världens bästa farmor å såklart är du i chock...du har ju blivit något alldeles nytt...som en ny titel liksom....Farmor Pia...;) Stort grattis ännu en gång!

    SvaraRadera
  4. Ett bamsestort Grattis till din nya titel. Det bäst man kan vara ... farmor (och mormor såklart) Så glad för din skull. Kram.

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.