måndag 14 januari 2019

Svart på önskelistan


 Måndag idag. Planeringsdag på jobbet. Kul och lärorikt ska det bli. I går kväll när jag hade duschat så önskade jag mig lite saker. Nya skor att ha på jobbet tex. Dom jag har är supergamla och rent av livsfarliga.


Svart sko här finns i olika färger och utföranden.


Frotté på REA här Nja jag önskade nog inte det eftersom det är fullt i skåpet men om man gillar Lexington så ska man kanske kika in. Dessa är grå men de finns i svart.

Nattlinne här med 53% rabatt. Kan kännas lite kul att inte alltid klä sig i en jumbo T-shirt när man ska sova. Jo, Ja det funkar det med men ändå.

 Denna årstid så känner jag mig så himla grå. Jag är nog inte ensam om den känslan kan jag tro. Lite färg kanske skulle lätta upp det hela. Smink här 53% rabatt

Doftljus här 48% rabatt på dom.
Ja ifall man skulle råka ha lite pengar att spendera så. Jag har inte det kan jag säga. Men drömma lite kostar ingenting. Sedan ska man ju tänka sig noga för innan man konsumerar. Ja jag vet det. Jag har aldrig varit en som tokhandlar kan jag säga.
Ha en bra dag alla.

Kram Pia




4 kommentarer:

  1. Drömma får man som tur är och det är helt gratis.
    Ha en bra måndag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Drömmer gör jag alltid...unnar mig något lyxigt ibland...inte ofta. Njuter mest av det som är gratis! Hav, himmel o naturen!
    KRAM från Titti

    SvaraRadera
  3. Man måste få drömma, hur ska man annars veta vad man vill med livet, även om det inte alltid blir som man drömmer :) Kramar Eva

    SvaraRadera
  4. Hallå raring...ja vad vore livet utan drömmar....
    Mitt i ett möte här på jobbet upptäckte jag att mina tofflor knappt hänger i hop....haha.....zoonade liksom ut och har ingen aning om vad som sas för jag hade fullt upp med att hålla mig för skratt...så jag skulle verkligen behöva investera i ett par nya... de du visar såg sköna ut..;) HUjeda mig vilket elände ni fick med alla omkullblåsta träd...en braskamin är verkligen en bra investering fast man tror ju inte riktigt att den ska behövas på det sättet...vi var av med strömmen typ ett dygn eller så då barnen var små...då hade vi gamla köket och vedspis....kan säga att vi var lyckliga för den då.. Ha en fin dag! Kraaam Katarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.