söndag 27 januari 2019

Söndagsmood

Har du lugnat dig, undrade min pappa. Nej det har jag fan inte. Det är inte så bra att vara arg säger han sedan. 

Nej men det vet jag väl. Jag tog blodtrycket när jag vaknade, Inte bra alls! Vi får hjälpas åt, det ordnar sig. Jaaa det gör det säkert. Fast det är inte bara det som ska ordna sig. Det är en jäkla massa som ska ordna sig.  

Ok söndagsmood var det. Jag fick för mig att leka rörmokare. Vår duschblandare är trög och kärv. Efter mycket om och men så lyckades jag få bort det som skulle tas bort och sen rengöra och sätta tillbaka. Tack och lov för Google. Att maken och jag typ rök ihop kanske inte är så konstigt. Vi har olika åsikter om sånt. Det får man ha. 

Jag lugnar ner mig lite efter att ha tokskurat hela badrummet i typ en timme. Ska du inte kolla på skidorna? Morrrrrrr! Jo snart, ska bara duscha först. Jag kollade in provsvaren som kanske inte var hundra bra. Fan också. Jag orkar inte vara gammal och krasslig. Orkar inte ha massa skit omkring mig. Söndagsmiddagen blir potatisgratäng med kassler. Hmmm ja jag vet, jag äter ju inte kött från fyrfota. 

Orkar inte kämpa med det just nu.Fast jag håller mig inom gränsen. Högst 100gr/vecka. I går kollade vi på en film "Utöya" Shit! Nej som sagt jag orkar inte mer. Fast sen så sansar jag mig. För visst orkar jag, alla orkar som Markoolio säger. Vart man än befinner sig i en period av svårigheter så är man sig själv närmast.Så är det bara. Då ser man inte klart. För jag vet ju såklart att många har det så mycket värre än mig. Jag har det bra, men är trött som bara den på motgångar. Ska vi säga så? I morgon är det en ny dag, måndag. Wooow min absoluta favoritdag. Not!

Jag boostar med frukt. Kan ju inte vara helt fel.
Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Hoppas din söndag blev bättre än den började ;-)
    Har har det snöat precis hela dan så det blev minsann tid för städning. Äntligen!
    Nu doftar der nystädat och nybäddat :-)
    Ha en fin start på veckan. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Hoppas du varvat ner nu och börjar att känna lugnet.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Ja ibland blir det bara för mycket...Känner mig gnällig själv då jag haft galet ont, förmodligen ischias. Man gillar verkligen inte att kroppen krackelerar med åren. Samtidigt ska jag leverera på scen varje helg. Förra helgen med krycka! Herre gud...Hur fort gick det? Dessutom blev det snabba ryck då köket skulle plockas ur och rivas en vecka tidigare än beräknat. Stapplade omkring med krycka och tallrikstravar. Ja ja...nu gömmer jag mig i källaren och ser inte snön och kaoset...tar en värktablett och kollar en serie...
    Hoppas du hittar ditt lugn.
    Kram RosMarie

    SvaraRadera
  4. Aj, ingen rolig helg... och ingen rolig syn i ert hus. Men de som bor där ska väl städa när de flyttat ut och då får ni göra en ordentlig besiktning och ta betalt för "onormalt" slitage helt klart!!! Fast jag begriper inte hur man kan vilja ha det så där i sitt hem?! Men... vi är ju alla olika...
    Hoppas den nya veckan börjat bättre för dig vännen!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså ingen rolig syn, i det hus ni hyr ut. Menade inte i ERT hem!!!

      Radera

Tack för dina ord och tankar.