lördag 26 januari 2019

Nu brast det...

Om jag skulle kolla mitt blodtryck nu så kanske det skulle vara bra med en ambulans. Nix jag skojar inte. 

Jag var in till huset som vi hyr ut för jag skulle ha visning. Ville bara kolla att allt såg bra ut innan dom kom. Det var då det brast. Jag storgrät ska jag ärligt säga. Huvudvärken kom som en blixt från klar himmel. 

Hur i hela fridens namn kan man låta det bli så här. Vem i hela världen skulle vilja bo här? Nopp, ingen. Jag blev tvungen att sms:a till dom som skulle komma och ställa in alltsammans. Nu måste vi renovera typ hela huset innan vi kan hyra ut det igen.

Det blir en kostsam historia för den som hyrt och inte varit försiktig.  

Nåja min lördag ska inte få bli förstörd. (Fast det är den nästan) Det är ju inte jag som gjort fel.

 Jag ska ta tag i lite städning och planera inför middagen. Ta en skön dusch och vårda mig själv lite. Det blir Thaimat här. Kyckling i grön curry med bambuskott, paprika, morot, sockerärtor och kokosmjölk. Ska googla på en god drink också. Eller så får det bli en Irish Coffe till efterrätt. Vi får se. Kan bli både och faktiskt.  

Nej men hörrni, ha en härlig lördag nu och ärligt? Skulle ni vilja visa upp detta? 

Nej jag tänkte väl det.


Kram Pia

7 kommentarer:

  1. Fy så tråkigt men besiktade ni inte huset INNAN/i samband med att förra hyresgästen flyttade? Skulle nog sparat en del. Kan kanske bli svårt få ersättning i efterhand

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hyresgästen bor kvar februari ut. Det ska bli besiktning :-)/ Pia

      Radera
  2. Oj, det var inte kul. Hoppas det går att kräva ersättning i efterhand.
    Ha en fortsatt fin lördag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer att kräva ersättning så klart./ Pia

      Radera
  3. Usch och fy så trist! Jag vet faktiskt hur det är, har hyrt ut ett flertal gånger. När jag var ung hyrde jag ut min lägenhet varje sommar i många år, för att ha råd att avbetala mitt bolån, och det kunde ibland se för djävligt ut... Sen hyrde vi i många år ut en liten lägenhet på vår ovanvåning, till skolungdom.Det var för det mesta inget roligt att ta reda på "skiten" rent ut sagt, efter de hade åkt. Minns speciellt en gång när jag till och med hittade ett par gamla trosor under sängen... bland ett tjockt lager med damm, funderade allvarligt på att stoppa ner dem i en påse och posta till henne...
    Så jag tror jag förstår din känsla, man blir så besviken på folk! Hur kan de bo så, och framförallt hur kan de lämna det så????

    Styrkekram!
    Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom har inte lämnat det så utan bor där. frågetecken?????? Ja hur kan man bo så? STÖN! Kram/ Pia

      Radera
  4. Men fy så äckligt! Hur kan man bo så. Det där med att hyra ut verkar väldigt vanskligt. Hoppas att de flyttstädar ordentligt eller betalar riktigt bra för sig.
    Ha de så bra du kan. Kram, Catarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.