torsdag 20 december 2018

Granatäpple på julbordet

Om ni visste hur lättad jag känner mig just nu. Lättad och jättetrött. Jag ser ingenting omkring mig kan jag säga. Strut seende.

Maken undrade vad jag tyckte om äppelkransen? Vilken äppelkrans undrade jag. Ja den i valvet. Eh jag såg den inte. Förlåt. Hur kunde jag missa den liksom. Vi har haft inspektion på jobbet idag. Blivit intervjuad och ansträngt mig lite extra mycket. Sånt tar på krafterna. Sen senare si så där nyss så såg jag granatäpplet i fruktkorgen. 

Åhh vad glad jag blev. Det är ju så gott i en fräsch sallad med apelsiner i. Mums! 

Jag har börjat köpa en ny tidning för att få lite gröna mat tips. Måste verkligen skärpa till mig igen.

Tror minsann jag kryper ner med den som kvällslektyr. I morgon är det sista dagen innan julledigheten. Woooow! Det känns verkligen jättehärligt. 

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Den salladen såg smarrig ut. Här äts det granatäpplekärnor till nästan allting. Har det på havregrynsgröten på morgonen t.o.m.
    Skönt med lite ledigt nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Härlig känsla!
    Vi äter också gärna vegetariskt, var så "duktiga" ett tag och åt det mån-tors, men så halkar man ur den där planeringen... Men nu så ska det bli annat igen efter jul!
    Är den tidningen bra? Jag kan annars tipsa om böckerna "MERA VEGO" och "ÄNNU MERA VEGO" av Lisa Bjärbo och Sara Ask (såg nu hos Adlibris att det finns "VECKANS VEGO" och "MERA VECKANS VEGO" av Sara Begner, vet inte om det är samma Sara, som bytt efternamn? ) som jag har använt mig mycket av. Speciellt den första är en favorit som jag lagat mycket gott ur.
    Så fin äppelkrans! Hade han gjort den själv, maken din?
    Kram och god jul till dig!
    /Maria

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.