tisdag 25 december 2018

Äntligen snö.


Inlägg i samarbete med Stadium.
 Hej!
Idag så ska jag premiäråka skidor tänkte jag. Jag gillar ju det även om jag inte susar fram i spåret. Ja ännu så länge så finns det inget spår. Inte där jag brukar åka i alla fall. Nix för det får vi fixa själva. Jag har inte någon fancy utrustning heller utan mina skidor är ju väldigt gamla och det är pjäxorna också. Fast dom duger nog denna vinter också.  Viktigt däremot tycker jag är att klä sig rätt. Att man har ett bra underställ, vindtäta brallor och lagom tjock jacka.Jag tipsar om lite sånt här nedan.  

Sugen att testa på längdskidåkning?
Sugen på att testa längdskidåkning?

251312103101, W BASELAYER SET, CRAFT, Detail

266102102101, W FLOKE WOOL LS, KARI TRAA, Detail

265651102101, W RECRUIT JACKET, EVEREST, Detail
Jacka på rea finns här

265126101105, W NOVELTY PANT, WARP, Detail

Jag har ganska så bra prylar i garderoben det är bara det att skidbyxorna är lite svåra att knäppa. Ha! Ha! Jag får väl kava på några varv så ska det nog gå att få igen dom snart.
God fortsättning på julen.

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Så härligt med en skidtur. Såklart måste man ha bra grejer på sig då med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte ens stå på ett par skidor och allra minst åka på dem, där är jag ett hopplöst fall ;-) men det ser härligt ut och bra kläder måste man absolut ha. Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Snö?? Vad är det? Ha ha...nä inget vi är direkt bortskämda med här på ön och skidor åkte jag för sisådär 45 år sen :) Ha en fortsatt skön julhelg nu och skida lugnt!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Håpe du har hatt en fin skitur. Her er det kommet snø,ble heldigvis hvit jul.. men ser ut som det skal regne bort nå..
    Fiiin kveld.
    Klem Christina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.