söndag 2 september 2018

Helgens mys och ett felstavat sms

Vi drog ut till havsbandet. Maken och jag. 

 Förra helgen var jag ju där ute och det fanns så sjukt mycket lingon. När man är på tjej/tant träff så plockar man inte lingon. Det vet ju alla. Nix då dricker man tequila och babblar. 

Bäst att ändå passa på när tillfälle ges, för här hemma har torkan tagit allt. Vi satsade på ett boende i en stuga som Upplandsstiftelse har. Där man kan övernatta gratis. Ett litet fint ställe vid havet och klipporna. Vi packade ner förnödenheter i ryggsäckar och drog iväg. Ja ni vet vitt vin, VA mat och sovsäckar.

 Fast då visade det sig att det redan var fullt där. Vi fick ta en nödlösning. Fiskeläget hade stugor för uthyrning och, ja vi blev nöjda på många sätt. Underbar liten stuga med havsutsikt och alla moderniteter. Vi fyllde våra hinkar med lingon på snabb tid. Kletade och stred med havtornsbär också.  Hmmm hoppas det blir värt mödan. Dagen efter i strålande sol for vi hemåt. Vi stannade till vid för att grilla lite lunch.


 Ett nytt ställe att upptäcka för oss Kallerö. Nu var det så att getingarna var fullkomligt galna där så lunchen blev stressig och värdelös. 


Fick faktiskt ont i huvudet av stressen. Väl hemma efter en bra helg så blev det lite struligt med bilar och skjuts. Jag sms:ade min chef och skrev att jag kommer lite senare måste skjuta min man först sedan kommer jag. Hon svarade med tummen upp och en smileygubbe. Tänk så knäppt. Nu ska jag absolut inte skjuta gubben min utan skjutsa så det så.


Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig helg du/ni haft. Och vad lingon ni hittade.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Precis en sådan helg som man behöver ibland, fast utan getingar. Så mycket lingon ni har fått, gillar inte att plocka bär så här blir det inga.
    Ha en bra vecka!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  3. Härligt med havet och alla lingon, här lyser de med sin frånvaro, sen det där med sms, det har blivit en del galna sådan från mig också ibland framför allt om jag har brådis och smsar samtidigt ;-) Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.