måndag 13 augusti 2018

Back in buisness

Jaharååå. 
Då var man tillbaks igen. Det kändes både och.  Ja ni fattar va. Man kommer till sin andra familj på något vis. Ett ställe där man vistas mest hela tiden och är ett med på något underligt vis. En arbetsplats som man blir lite trött på ibland men som ändå är min arbetsplats.

 Jag kom hem till en glad överraskning. Maken hade köpt formbar veggofärs som han gjort pannbiffar av.  

Glad som bara den för insatsen. Till det serverades mandelpotatis och god brunsås med lingon och inlagd gurka. Åhh jisses så gott det var. Blev två matlådor över. Kanske jag skulle ta tag i deckaren som jag började på förra året. Ja man vet aldrig med mig. Det finns hopp om det mesta här i livet.



Kram Pia 

6 kommentarer:

  1. Låter som det blev en bra arbetsdag och mumsfilibabba till middag när du kom hem.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ja, det är både och det där, med att komma tillbaks efter semestern. Min semester är slut på torsdag, så jag börjar med kortvecka!
    Vad härligt att komma hem till lagad mat, har aldrig hänt här kan jag säga....
    Du frågade om pelargonerna, och jag vet inte om du läst mitt svar: Ja, jag planterar om dem i pelargonjord efter vintern. Och sen lägger jag i ett långtidsverkande gödningsmedel i krukorna, sånt där för sommarblommor.
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Det är alltid med delade känslor man går tillbaka till jobbet efter en längre ledighet. Men jag brukar trösta mig med att jag ska vara glad att ha ett jobba att kunna gå till, då blir det alltid enklare :-)
    Pannbiffar, det är gott det. Perfekt att få lite matlåda dessutom.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  4. Jag har alltid varit en sån som tyckt det var roligt att komma tillbaka till jobbet efter ledighet. Ändå längtar jag inte tillbaka nu! Har aldrig haft det så bra som jag har nu, på alla plan utom det ekonomiska. Men jag är bra på att rätta mun efter matsäcken. Och makens vegobiffar skulle jag inte ha nåt emot!!

    Ha en fin tid!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  5. Men åååå...din arbetsplats alltså...ååååå...kan absolut förstå att man tröttnar ibland...men vem gör inte det? och din..åååå va myyyyyysigt!
    Å den där maten ser himlans god ut och den där grekiska maten med...så fnissar jag åt "mammafrågorna" hahaaa....ja vad det stämmer....varför frågar man alltid så? Å barnen svarar alltid artigt...-Jaadå....haha...
    Kram på dig!
    Katarina

    SvaraRadera
  6. Your blog was absolutely fantastic!
    Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
    Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
    หนังออนไลน์

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.