tisdag 24 april 2018

Drömmar

Godmorgon!
Ja som sagt, vi far iväg till Öland några dagar för fågelskådning och avkoppling. Nu har jag sett att det inte ska regna hela tiden, kanske bara lite. 🌞 Vi ska pyssla med lite annat också. Kanske kolla på hus. Vi har ju en dröm om att sluta våra dagar där på ön. Usch det lät inte så uppmuntrande men om jag säger så här då. 


Vi vill njuta av vår pension där på ön, då lät det bättre eller hur? Härligt att kunna sitta och se ut över denna utsikt på dagarna. Ja från uterummet.

Såklart är jag kluven. Att lämna det man har för något främmande. Det känns lite skrämmande. Jag vill nog ha både och. Mitt gamla vanliga och något nytt. Det är nog så jag fungerar. Några är modigare än jag, några bara drar iväg mot nya äventyr.

 Jag har faktiskt lite känslor mot mina nära och kära. Men dagens samhälle och infrastruktur gör att jag kan lägga ner det dåliga samvetet. Eller? 50-60 mil är väl inget när det finns buss, tåg och flyg. Ja från Kalmar då. Många funderingar.Ja om framtiden vet man ingenting men drömma får man. Drömma om lavendelhäckar och stenhus. Drömma om vågskvalp och doft av tång. 


 Bilder lånade från hemnet
Bild lånad från Hemnet
Kanske jag tänker annorlunda när vi varit där ett tag och typ blåst bort. Vi har vistats där om våren, om hösten och faktiskt en stund på sommaren också. Det är bara vintern vi aldrig känt av på ön. Kanske tur det.Just nu så har jag bara en sådan fruktansvärd havslängtan. Ja och så längtan att bli frisk såklart. Jag har en mapp på Pinterest som heter husdrömmar. Kika in där om ni vill se mer av mina drömmar. 

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Det är på sina drömmar man lever och en dag kanske dom slår in. Vi var galna och tog vår när den kom. Man lever bara en gång. Och sina nära och kära träffar vi.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Det låter inte helt fel, känner man för det så skall man göra det... bara att slå till. Vilka underbara bilder du har lagt in, ett hus vid havet låter underbart och som du säger det finns bil eller tåg.
  Man lever bara en gång, håller verkligen med!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Vi bröt upp och flyttade ut i skärgården, och tanken ligger och gnager hos oss att bo ett år utomlands bara för att testa. Våga vinn! :)
  Kram Nina

  SvaraRadera
 4. Så viktigt med drömmar! Kanske du skulle bli friskare av havsluften? Ibland behöver
  man bryta upp och byta miljö för att få en förändring. Och vet du? Ibland behöver man tänka på sig
  själv i första hand! Jag ser bara möjligheter...

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.