torsdag 15 mars 2018

Rött mode

Tjingeling!
Det ska visst vara lite rött i vårgarderoben har jag sett och hört. Jag hade mycket rött förr. Röda byxor, röda shorts ja många röda toppar också.


Tunika / Trenchcoat / Byxor / Guess Klackar / Hilfiger Axelremväska / Superga Sneakers / Levi's Shoppingväska / Guess Skärp

  Men nu vet jag inte ... Jo ett par röda sneakers kanske och en tygkasse med lite rött på kan jag tänka mig. Röda pelargoner också. Fniss! Gillar ni rött? 
Torsdagen börjar segt här. Den envisa förkylningen sitter i. Det tar ett tag att hosta upp sig och den där härliga fräscha känslan av att vara frisk vill inte infinna sig.  Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta ett träningspass med snöskyffeln eller inte innan dusch jobb.

Kram Pia

This post contains adlinks

3 kommentarer:

 1. Hej Pia,
  Mycket snyggt! Jag har två röda ullkappor i olika nyanser och stilar som jag älskar. En röd trenchcoat skulle inte vara helt fel. En riktig färgklick som ger massor av både stil och energi.

  Ha en underbar dag!
  Kram,
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen min älskade röda trenchoat jag hade under 60-talet. Men den var kortare! Numer... inget rött så långt ögat ser!

  Krya på dig nu.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Tycker färgen röd är jättefin. Men jag passar inte i den alls. Jo, skor, handväska går bra men inte tröjor, skjortor och linnen.
  Krya på dig.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.