fredag 23 februari 2018

Veckan som gått

Då tänkte jag sammanfatta denna vecka. 

Hur gick det nu då med min målinriktade träning på lokalen? Åt helvete! 
Blev det någon skidtur i finväder? Nopp. 
Har jag gått ner ett endaste hekto? Vet inte men troligen inte. 
Har jobbet funkat hyfsat? Nja om man gillar samtal som dissar och att halva personalstyrkan är frånvarande så ja, jo vi överlevde. 
Vi stärks som arbetslag tror jag, för det är faktiskt så det funkar. Det som inte dödar det härdar och sammansvetsar. Sedan är jag självklart jätte-jättesur för att Tre Kronor förlorade mot Tyskland i OS. Men allt detta är världsliga saker.

Jag läser med sorg och smärta på bloggvänners inlägg om den där jäkla sjukdomen cancer. Den som drabbar vem som helst, utan förvarning och beredskap. Ja men då så. Vad ska jag klaga på? Ingenting, absolut ingenting.  Jag är ju frisk. 

Nu kör vi fredag, den allra bästa dagen som finns. Efter jobbet ska jag sjunka ner i soffan titta på "På spåret" och dricka mitt fredagsbubbel. Vad sjutton spelar en rund mage för roll. Jag tänker ta min man i handen och vara glad för att vi har det bra. Fira en son som ska fylla 21 år och som är på bättringsvägen. Ja sen har jag ju hela helgen på mig för skidåkning och annat kul.  
 
Tack för att ni sa till om att bilderna inte syntes i förra inlägget. Det funkar nu.


Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Så sant! Vi har så mycket att vara tacksamma över och vi får allt gilla läget fastän vågen står på plus!

  Ha en fin helg med gubben!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jamen precis! Efter en skitvecka så finns det ändå ljusglimtar...min mage är rund och jag bryr mig inte det minsta! Det finns värre saker att lägga energi på och även om allt krånglar så har man hälsan, lyckan och bästa barnen - bara det!
  Kramis från Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.