torsdag 22 februari 2018

Jobbet i bilder

Hejsan! 
Nu ska vi kika in lite på mitt jobb igen. Jag försöker ta lite bilder till vår hemsida. Inte alls det lättaste faktiskt. Här är i alla fall våra bygelgitarrer. Dom hänger så fint där på väggen i blåa rummet när vi inte använder dem. Det ska representera vår profil, musikförskola tänker jag.  Men en förskola är ju så mycket mer, vad vill man att nyfikna och intresserade besökare ska få för intryck?  Jag skulle ju vilja visa vårt tänk om trygghet och omsorg blandat med allt det som vi erbjuder enligt läroplanen.  Matematik tex.  Hur jobbar vi med det på just vår förskola. Hur visar man det med en bild?  Så här kanske?

Eller språk och språkutveckling.  Inte så lätt alls att framföra ett budskap eller en känsla i bilder. Hur kan man lyfta en pedagogik och ett helhetsintryck? Vad är viktigt?  


Just nu så slår det mig att jag borde tagit lite bilder på maten. Att vi faktiskt får lagad mat som görs i huset av en kokerska. Ljuvliga dofter från köket kan man fota det? Vår goda mat som är ekologisk i den mån det går och lagad med kärlek.
 Nåja, Rom byggdes inte på en dag. Inte vår hemsida heller. Det kommer bli bra det här. Nu ska jag åka dit och försöka få till en bra torsdag också. 

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Halloj! Hm...ser inga bilder! Märkligt, kanske fel på min sida här. Nåja önskar dig en skön torsdag Pia.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Ser inte heller bilderna.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Jag ser bilderna och ditt jobb ser härligt ut. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Men åååå du fina! Du måste ju ha världens finaste jobb ju...
  Kraaaaam

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.