tisdag 30 januari 2018

Klädstil

Hoppsan! 
Här vaknar man upp till ett vinterland. Det ska visst snöa här en del om SMHI har rätt.  Nåja det gör väl inget, det blir lite ljusare då i alla fall.  Jag sitter här och tänker på min klädstil. Ha ha! Jag har ingen tänker jag då. Men jag önskar att jag hade en ändå.  Den här tex. Snyggt och lite tufft. 


Jeans HÄR / Ankelboots HÄR / Blus HÄR / Parfym HÄR / Solglasögon HÄR / Jacka HÄR / Bälte HÄR / Ring HÄR / Väska HÄR

Nu gillar jag inte alls trånga jeans utan vill helst gå i mjukisbrallor. Kan ju bero på att min mage kräver det. Så jag letar och gör ett eget litet collage. Det här skulle kunna vara min stil. Självklart ska det vara lite rosa.

Svarta byxor med resår i bak från ONLY. Skinnjacka River Island  1495:- fast finns liknande i konstläder (se nedan) för bara 379:-.  Coola pumps Anna Field 299:- eller ett par sneakers med rassel  879:-. Väldigt fin ryggsäck tycker jag.  DAY 699:- Den kostade lite väl mycket. Men attans så snygg.
En billigare fast fin doja även den Anna Field  bara 359:-

 Här kan man handla allt detta.
 Nu ska jag inte köpa någonting, har dessutom ett par rosa sneakers med lite guld på. Byxor i samma märke har jag redan också från Thuns. Fast visst skulle det vara trevligt med den där skinnjackan. Det skulle det faktiskt även den i fusk. Såja, det var dagens dröm. 

Kram Pia


This post contains adlinks 




4 kommentarer:

  1. Snyggt, båda collagen! Jag har nog inte heller en specifik stil utan växlar lite med vad jag gillar beroende på tillfället yror jag? ;-)
    Tack för tankar om vår "bistro". Jag är tyvärr lite allergisk mot gamla kök, då det är så mycket mera lättstädat med nya fräscha skåp... men det är ju jag det ;-) Vi får se hur vi gör med allt.
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  2. Där jag jobbar så har vi "arbetskläder" därför har det nog blivit att jag inte har någon specifik still utan köper det som jag gillar, Gillar framför allt det nedre Collaget som känns mera mig även om jag kanske inte är den "rosa" tjejen ;-) Hmm Thuns, dit måste jag nog åka snart, var ett tag sen :) Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Fint collage du gjort med en massa snygga kläder och stilar.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Oj så mycket snyggt! Älskar ryggsäcken från DAY med magnolia.
    HA en fin dag!
    Kram, Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.