torsdag 25 januari 2018

Gamla spöken

Tjingeling!
Kollar lite på tv och så är vår lilla by återigen på tapeten. 

Bildresultat för knutby
Det man helst vill glömma bort, det hemska som hände här i vår lilla fina by. Det känns i magen, gamla bilder och tankar kryper i ådrorna. Vad sjutton var det som hände? Jag kände och jobbade ju tillsammans i skolan med många av medlemmarna i församlingen just vid tidpunkten för morden. 

Bildresultat för knutby
Så fasansfullt och hemskt.  Kanske allt kommer fram till sist. Jag vet ju att många flyttat härifrån, gått ur församlingen. Jag undrar ju varför. Uppdrag granskning kommer ta upp detta i ett senare program. Bra!

  Annars är läget oförändrat med hälsan. Jag hade tänkt ta en promenad men blåsten gjorde att jag vände och krattade upp lite av alla tusen kottar som blåst ner. Sedan somnade jag sött i soffan. Temp. 38,1 puls: 109 

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Ja, man får hoppas att allt kommer upp till ytan till slut. Krya på dig nu och håll inte på och ansträng dig när du har feber.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Ja den där historien har man ju följt, en mycket märklig församling och historia minsann...och allt detta i lilla Knutby!
  Hoppas allt är väl med dig annars, ha nu en skön helg Pia.
  Vinterkram från Titti

  SvaraRadera
 3. Heeej! :-) Äääntligen har jag tagit mig tid att sätta mig vid datorn, så jag kan kommentera lite! ;-) Jag läser ju dagligen via mobilen, men via den tar det evigheter att svara...

  Ja hua, det var så läskigt allt det där som hände... Hoppas det är bättre stämning i er by numera.

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Ja, jag såg programmet om Knutby och pastorn..Usch att han ens får kalla sig det, för han är ju inget annat än en psykopat och sektledare. Man tror att sådant inte händer i Sverige utan bara i utlandet och på film. Ja, och det var kanske därför det hela kunde försegå. Märkte du av att något var konstigt?

  Kram, Anneli

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.