söndag 21 januari 2018

Doft av rosor

Hej!
Oftast så brukar jag köpa vaniljdoft på mina doftljus. Fast nu blev jag sugen på doft av rosor.  Längtan efter vår och sommar är väldigt stark nu.

Den gamla ljuslyktan passar ju perfekt att sätta ett litet doftvärmeljus i tycker jag.  Jag köpte mina på ICA.


Söndag idag och här är det väldigt kallt. Ja eller normalkallt för att vara Januari faktiskt.  Mycket man skulle behöva göra men det blir ingenting gjort. Jo jag kånkar in ved och tvättar lite. Konstaterar att vattenkokaren gått sönder och är lite ledsen. Min mage krånglar igen. krånglar så där som i somras. Jag är nästan säker på att det är stress och magkatarr.  Usch!


Måste göra något år det, som att sitta i lugn och ro och insupa dofter av ros. Måste nog göra något mer också.

Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Att ta det lugnt med lite rosdoft är väl ändå en bra början.
  Jag hoppas du kommer underfund med varför din mage krånglar så. Jag blev väldigt mycket bättre när jag tog bort många mjölkprodukter helt och gick över till laktosfritt på de jag fortfarande använder. Jag har ju sån tur att jag inte är överkänslig mot gluten och kan därför använda alla havreprodukter. Varje morgon tar jag en smoothie gjort på 1 banan, 0,5 liter havremjölk, 0,75 dl havregryn och sedan smaksatt med någon annan frukt eller bär (kör även frystorkade bär som smaksättning).
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Finns inget värre än när ens mage krånglar. Har du kollat med laktos och gluten. Hoppas du får rätsida på din.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.