söndag 28 januari 2018

Aktivt liv

Hejsan!
Jag har länge velat ha ett sådant här aktivitetsarmband. 

Nu har jag ett. Det var en premie som jag fick när jag prenumererade på tidningen IForm. Klart jag passade på då. Sen så ska man synka den med mobilen, tur jag har barn som kan hjälpa till med sånt. Pust! 

Jag har inte lärt mig alla finesser och inställningar ännu. Som att ställa in mitt sömnbehov och att den ska vibrera när jag suttit stilla för länge. Men det är spännande att se hur långt man går på en dag. Man tar många steg i vardagen som man inte tänker på. Så kallad vardagsmotion. 

Eftersom vi inte får ha mobilen på jobbet så funkar ju inte den, där finns ju appar att ladda ner med liknande effekt. Just nu är det 25% rea på detta, finns i svart och rosa också och det hittar du här.


 Mitt nya aktiva liv har ju börjat men tyvärr så kom det ju sjukdomar i vägen men snart är jag ute och powerwalkar igen hoppas jag.
Kram Pia

sponsrat inlägg

4 kommentarer:

 1. Ja man går ju ett antal steg varje dag utan att tänka på det! Ibland kollar jag stegräknaren i mobilen och inser att det blir några kliv varje dag trots allt! Men idag ligger jag still i soffan, trött och förkyld (igen!) Hopplöst detta!
  Kram till dig från mig!

  SvaraRadera
 2. Hallå där vännen!
  Åå en sån skulle jag med behöva ha....frågan är bara om jag skulle fixa att ha den på dygnet runt...men det kanske man inte behöver..? Men precis som du säger vore det ju himla spännande att se hur många steg man tar en dag... jag har ju ett stillasittande jobb så det blir nog inte så många...haha...
  Vore däremot spännande att kolla puls då man är ute och går å så...
  Va skönt att du börjar känna dig bättre...håller tummar o tår att det fortsätter så...
  Å ja fy vad hemskt det som hände i din lilla by... jag jobbade för länge sedan ihop med en tjej som flyttade till er lilla by med sin familj och gick med i församlingen...jag har ofta tänkt på henne och vad som hände med dem....om de bor kvar osv.... Det kan jag ju fråga dig om du vet när vi ses...;)
  Nu blev jag sugen att ta min lilla vovve på en promenad...så får det bli!

  Å just ja....jiiiises vad min M skulle bli avis på er bastu... han har "bara" en vanlig....men drömmer om en vedeldad....;)
  Kraaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 3. Låter kul och spännande ett sådant där band. Och visst blir det mängder av steg i vardagen.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Jomen de där aktivitetsarmbanden är rätt bra. För vissa fungerar det som en sporre och för andra som ett sätt att verkligen hålla i gång.
  Jag håller koll på både min aktivitet men även min dåliga sömn ;-)
  Ha en skön start på veckan. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.