torsdag 21 september 2017

Torr hud.

Jag har alltid varit noga med att använda dagkräm. Smörja ansiktet varje morgon. Men inte kroppen tyvärr. Det märks nu så här på ålderns höst. 


Oj det låter som om jag är nära döden Ha Ha! Huden är så torr och skrynklig. Jag utsätter den ju för solljus väldigt mycket. Jag försöker kompensera det nu med fuktgivande krämer både morgon och kväll. Tänker på vad jag använder för duschkrämer också så huden inte torkar ut för mycket. Det känns extra viktigt nu när den torra och kyliga perioden snart startar.  



Att vara en miljövänlig konsument är något jag också försöker vara. Nej det är inte så enkelt och ibland kan det kosta mer än man kan betala. Jag delar med mig av en bra sida här. 
Ekologisk hudvård och hårvård. Fantastiskt! 

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Godmorgon Pia!
    När jag var typ 24 år gammal så sa min amerikanska svärmor att det värsta hon visste var att ha torra ben. Ojoj, tänkte jag. Jag vill aldrig ha torra ben. Och sen den dagen har jag frenetiskt varje morgon och varje gång jag duschat smörjt in hela kroppen, och det har jag hållit på med i 24 år nu eftersom jag är 48 :-) Jag vill varmt rekommendera Nivea och deras bodylotion med Q10 i. Relativt billig och superbra. Jag ha använt den i ca. 20 år. Very basic!

    Tack för tips om ekologiskt smink. Det ser man inte ofta. Min yngsta dotter som är mer miljömedveten än jag säger att vi skall undvika palmolja.

    Kram och ha en toppen dag!

    Anneli

    SvaraRadera
  2. Jag försöker att vara noga med det. Men ibland blir det perioder som det helt glöms bort.
    Kram mamma c

    SvaraRadera
  3. Jag smörjer alltid in mig, både ansikte och kropp! Annars känner jag mig torr som fnöske.
    Kanske jag slkämt bort huden med krämer, men det är ett måste för mig.
    Ha det gott!
    Kram, Ann

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.