onsdag 20 september 2017

Rastlös.

Jahaja, vad ska man nu hitta på. Vi får inte jobba på 48 timmar efter magsjuka. En bra policy fast jag känner att jag kunde gjort nytta där på jobbet idag.  
Nåja då fick det bli lite nya kläder hemklickat, fast jag inte skulle. Äsch jag behöver lite nytt inför hösten. Rea på nästan allt. 


Ja det blev en rosa långkofta till sist. Jag är säker på att den kommer till användning. En vit kabelstickad polotröja i bomull letade jag efter hela förra hösten men alla var svindyra. Gillade denna från  Odd Molly. Pris ca. 1200:-
Bildresultat för polotröja odd molly
Den  i collaget kostade bara 149:-  Jag är nöjd med den.
🙂
En kortärmad beige skjortblus passar till det mesta. 39.90:-
Klickade hem ett par vinröda treggings också.
Sedan drog jag till med ett par boots med höga klackar. Wiiihooo!
Ha Ha! Jag skojar, jag skulle förmodligen bryta benet eller falla ikull om jag skulle gå i dom. Nix det får allt bli ett par sneakers.
Kram Pia

7 kommentarer:

  1. Men hallå där lilla vän!
    Stackars stackars dig...den där sjukan är verkligen hemsk... en bra regel tycker jag för den smittan vill man inte ha av någon och det förstår ju vem som helst att då man ligger hemma och tittar på hönor och vackra klänningar och rena gummistövlar behöver man klicka hem lite nytt...särskilt om det kostar 39.90...då är det ju typ gratis...;)
    Å vilken underbar fest ni hade och så fnissar jag åt matmängden... lika-samma här...det bara går inte att beräkna rätt..;)
    Ha en fin eftermiddag nu! Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Usch för magsjuka, tur du är på bättringsvägen! Kan man klicka hem kläder börjar man blir frisk igen ;)

    Fortsätt och krya!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Hallå där i soffan! Hu stackare att du åkte på magsjuka! En tanke bara som dök upp i mitt huvud.. när jag var magsjuk en gång och vi fick support från Previa, på jobbet... då sa den sköterskan att man skulle undvika mjölkprodukter ett tag efteråt... tänkte på yoghurten... Men du känner väl själv så klart ;) :) Jag skulle gärna se dig i min lantliv med klänning och gummistövlar med en höna i famnen! Så få se din fina trädgård samtidigt också!
    Så mycket fint du visar! Jag vill också ha en långkofta i år! Tröjan i collaget är snyggare än den som visas ensam, tycker jag!
    Ja, du har så rätt i att man avgör själv vad som är viktigt! Och det där med återkoppling, jag tycker att det är roligt att titta in hos er som tittar in hos mig, absolut! Och jag vill främst hinna att återkoppla till de som skriver hos mig, just för att jag själv tycker det är trist om man lämnar hälsningar flitigt hos någon och aldrig får besök tillbaka ;)
    Kramar till dig och sköt om dig!
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Hej Pia,
    Tusen tack för alla dina kommentarer på min blogg! Jag har inte varit så bra på att svara och jag ber om ursäkt. Det blir så där ibland!
    Ialla fall, oj så mycket snyggt! Jag ser att det kommer mycket vinrött nu. En mysig färg, verkligen.

    Kram och ha en fin dag!

    Anneli

    SvaraRadera
  5. Kan nog tycka att det är bra att det finns en karens-regel, det vore ju inte kul om smittan följde med och hela personalen blir sjuka samtidigt :o
    Lite shopping till hösten kan väl aldrig vara fel, kläder måste vi ju ha när kylan kryper på ;-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  6. Mycket snyggt du hittat.
    Kram mamma c

    SvaraRadera
  7. Mycket snyggt du hittat.
    Kram mamma c

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.