Nu har det gått 9 dagar utan att jag ätit bröd. Det är märkligt hur beroende jag är av en god smörgås på morgonen.
Så jag hittade ett recept som inte innehåller vetemjöl och med få kolhydrater. Som med all bakning så tar det lite tid, därför får de bli helgbröd. Smeten eller degen är lös så jag la bakplåtspapper i små formar. Blev fina muffinsfrallor. Hade funkat med bullformar men det hade jag inga.
Varför gör jag detta kan man undra. Jo som sagt för hälsans skull. Om det kommer ge resultat återstår att se. Redan söndag, vad fort det går. Tror jag ska gå ut i skogen och plocka lite blåbärsris.
Kram Pia
De ser jättegoda ut. Själv har jag tagit fram ingredienserna till kanelbullar.
SvaraRaderaMin tur att bjuda på bröd till söndagsfikat i samlingslokalen. Vi brukar vara
ca 14-18 pers som dyker upp.
Kramar från Eva-Mari
Hej! Är det glutenfria kanelbullar?
RaderaDe såg goda ut! Har du provat kesofrallor, det är rätt så gott och inget vetemjöl i.
SvaraRaderaKram Gunilla