onsdag 10 april 2024

Lökarna runt buskarna

 Det man planterar på hösten ger vackra vyer på våren. 

Ja i alla fall krokusar. Barnbarnet och jag kämpade ju på där runt buskarna i höstas. Jag blir verkligen själaglad när det dyker upp små krokusar. 

När de gamla förökat sig så det liksom blir massor. Underbart. Tisdagen var så himla härlig vädermässigt och på andra vis också. jag hade tagit en semesterdag och prickade mitt i prick. 

Njöt i shorts och barfota flow i foppatofflor. Jord mellan tårna och växthustid. Tog ett glas rosevin också faktiskt. 

Bakslag med nordan och full mundering igen. dvs. Överdragsbyxor, lager på lager kläder och mössa.

Aprilväder!

Kram Pia


4 kommentarer:

 1. Så fint med så mycket krokusar, de gör sig verkligen när det blir så många tillsammans! Jag har satt mina "fel", vid daggkåpporna, och där är alltid så skräpigt innan jag hinner rensa, och då har ju redan krokusarna blommat ett tag. Nej, får nog göra om det där..;)
  Låter härligt med shorts och rosévin!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vackert när alla vårblommor kommer upp i trädgården.
  Låter som ett riktigt aprilväder 😉😊.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Det är så härligt med alla vårlökar som tittar upp. Underbart att kunna växla barfotaväder med kängväder ;-) Hoppas bara att den riktiga kylan ger med sig i bakslagen, vi kan ju få slippa snön till hösten kan jag tycka.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddelande mig direkt på WhatsApp via: +447915601531 och få ett svar på ett ögonblick.

  Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta på 3%.
  * Höga godkännanden
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
  * Enkel onlineansökan.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
  E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447915601531

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.