måndag 13 mars 2023

Burgare på grillen

 Min vision om att inte äta kött från fyrbenta har nästan helt kommit av sig. På jobbet funkar det men hemma, nix. 

Jag tänker att kött från gris är bättre än nöt rent ur ett klimatperspektiv. Sen äter jag ju kyckling och annan fågel som jag berättat.

 Viltkött ska visst också vara bra om det inte stöd utfodras. Men som sagt jag har halkat efter och slarvar.

 Så det blev burgare med blandfärs på grillen i helgen. Till det lite pommes och så bröd såklart. Trots att det finns en påse anammas formbar färs i frysen. Jag är i en svacka helt enkelt. 

Sen så gillar jag bara ketchup till pommes och det ska helst vara Heinz. Krydda med grovmalen svartpeppar och doppa stripsen i. Mums! 



Grillat är så gott.

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Jag äter det som är gott och kött är gott. Ketchup är ingen favorit, äter bara på varmkorv, men då ska det vara Heinz, den utan vare sig socker eller sötningsmedel.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig att grillat är så himla gott.
    Ha en bra tisdag.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.