onsdag 8 februari 2023

En bibliotekaries mardröm

Här inne i det rummet som vi kallar bibliotek så råder det kaos i hyllorna. En anka i terrakotta står där och agerar bokstöd. Ja jisses!

Ännu ett projekt som jag lägger på hög. Jag har känslan men inte rätta viljan som Ola Magnell sjöng. Fast det kommer bli bra till sist. Vi ska rensa ut lite, måla hyllorna vita och sedan ställa böckerna i genre. 

Sen är frågan, vad ska man göra med alla sina DVD-filmer eller VHS-filmer? Kasta? Det känns jätte fel. Minns när vi kastade våra LP-skivor som vi tänkte var helt passé. Otroligt knäppt. En ABBA skiva är ju värd tusentals kronor. Jag hade alla nämligen. Nåja, inte gråta över spilld mjölk har jag hört.Sen finns det hyllor där inne som är ägnade till barnbarnen. leksaker och barnböcker fast som synes ligger det dietböcker där just nu. Märkligt.


Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Nämen säger du det, tusentals kronor? Alla ABBA-skivor, det hade jag med... Jaja, inte gråta över spilld mjölk sa du... Då får vi försöka att inte göra det då...

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vi pratade nyligen om alla DVD-filmer som vi har. De tar sådan plats, men vill man kasta dem 🤔.
  Alla våra LP-skivor och stenkakor sålde vi på blocket innan vi flyttade.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Ja alla dessa LP-skivor som åkte på tippen! Kanske var det vårt framtida pensionssparande ha ha?! DVD kanske är hårdvaluta om några år så spara du :) Jag har tyvärr varit för ivrig att slänga det mesta mellan flyttar och storstädningar...
  Nåja, kram från ett blåsigt Öland & Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.