lördag 19 november 2022

Outfit 60+

 I bland fattar jag inte att jag faktiskt fyllt 60 för tre år sedan. Hmm vad hände? Nåja jag fortsätter vara mig själv och klä mig som jag vill. 

Sticker säkerligen i vissas ögon men jag bryr mig inte längre. Inte över vad folk tänker om mina klädval alla fall. Det var länge sedan jag klickade hem något i klädväg. Man kan behöva uppdatera garderoben lite faktiskt. Jag ska ut på festligheter och tänker att det kan vara lite roligt att klä upp sig lite då. 


I min bransch har man väldigt vardagliga och praktiska kläder på sig dagarna i ända. Inget glitter och glamour där liksom. Ja inte för att mina nya plagg utstrålar glitter och så men ändå. Något annat än det gamla vanliga i alla fall. Utan sand, lera och eventuella matrester, lim eller annat udda. Kan hända att jag tar dessa byxor och den svarta blusen. 

Stort gilla på paisleymönstret. Sen gillar jag verkligen tunna stickade klänningar. Så skönt att glida runt i. Man får verkligen plats med julmaten om man säger så. Fick ett par supercoola strumpbyxor av en vän som matchar den här klänningen till max. 

Dom är petrolfärgade med svarta ros mönster. Omöjliga att fånga på bild faktiskt. Men magiskt snygga. Får se vad jag väljer på fredag. Kan bli något helt annat om jag känner mig själv rätt. Vill förtydliga en sak bara. Jag har storlek 40-42 och ser absolut inte ut som modellerna på bilderna. Jag är glad att jag finns i alla fall. Lite kurvigare då som ni förstår. Kanske lite lyckligare också.



Kram Pia

6 kommentarer:

  1. Allt är snyggt! Men speciellt paisleybrallorna! Wow säger jag!
    Kul att få veta vad du slog till på.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Jag är samma som du. Jag skiter fullständigt (ursäkta uttrycket) vad folk tycker om min klädstil. Gillar inte när folk tycker åldersrelaterat med kläder.
    Tycker både byxan och klänningen var väldigt snygga.
    Ha en fin söndag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Supersnygga byxor! Var hittar jag sådana?
    Kram Monika

    SvaraRadera
  4. Så snygga kläder, speciellt byxorna föll jag för. Bryr mig inte heller om vad "folk" tycker om min klädstil. Jag blir snart 70 år, och gör som jag vill. Ha en fortsatt trevlig kommande vecka.
    Kram Tummelisa

    SvaraRadera
  5. Byxorna är det en stor gilla-varning på! Ja både kläder och midjemått bryr man sig föga om längre...det är som det är!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.