fredag 24 september 2021

Nya blommor och tacofredag

Plockade in lite nya blommor när jag kom hem.  Innan det en laddad fredag gick jag till mötes. Men blev snuvad på mitt möte tyvärr. 

Så kan det gå ibland. Men när man förberett sig till tusen, köpt fikabröd, fixat och gjort lite fint så känns det lite si så där. Jag skulle träffa VD:n och ha samtal om lönen bland annat. Hänga läpp är inte min melodi alls så jag hade en bra dag ändå. 


Firade en kollega som fyller år och jobbade på. Nja jag var nära att slänga ut datorn genom fönstret, hatar Mac. Men jag hejdade mig. Jag ska lära mig.

 Här hemma blir det traditionell tacofredag. Visst är det underbart med traditioner. Ha Ha! Goda frukter med bra priser på vår lilla närbutik. Ska boosta min förkylning med det tänker jag. Vi får se hur det går.



Kram Pia


5 kommentarer:

  1. Typiskt när man förberett sig.
    Ha en fortsatt fin fredag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!! Och trevlig helg!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Snopet tänker jag... Men då är det ju skönt med stående fredagsrutin hemma :) Krya på dig! Kram, Carina

    SvaraRadera
  4. Så fin bukett!
    Du kommer snart in i att använda med mac. Men jag förstår dig, fick min första för nästan tio år sedan, i födelsedagspresent och blev nästan lite sur på P som köpt mig något jag inte förstår mig på haha... nu älskar jag den! ;) :)
    Kram och ha en fortsatt fin söndag!
    /Maria

    SvaraRadera
  5. Taco sitter alltid fint! NU får du peppa för ett nytt möte med chefen! Ofint att inte ens meddela att man inte kommer tycker jag...
    Nåja, kram till dig denna soliga söndag!
    Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.