torsdag 11 mars 2021

Kökshörnet

 Nu har jag gjort några små förändringar i hörnet. Väldigt små men ändå. Det blir lätt så att man liksom fastnar i ett gammalt mönster. Det funkar och de är Ok. Inget fel med det alls. 

Men jag fick nog och bytte ut redskapsbyttan mot ett gammalt loppisfynd såklart. Flyttade in teburken i skåpet plus några andra burkar som brukade stå där. Fram kom den lilla cappuchinobryggaren. Kanske den kommer till användning då och inte bara står och samlar damm i lådan. 

Sen så dök en brödkniv upp som varit försvunnen i månader. Herre jisses vad vi undrat vart den tagit vägen. Ja den låg ju där i hörnet bakom en skärbräda. Torsdag idag och det ska visst bli snöstorm på eftermiddagen. Typiskt att jag ska jobba sent då. Bara att köra försiktigt och hoppas att alla andra gör likadant.



Tycker att salt och pepparkvarnen ser lite ut som lysande schackpjäser där i margarinlådan. Den lådan har jag förövrigt svängt ett halvt varv på. Blev mer bänk yta då. Nice!

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Ja tänk vad lite "omflyttning" kan göra :) Tycker annars att allt står på ett och samma ställe jämt här hemma...
    Så fint du fick där på bänken Pia.
    Nåja vi får se vad EVERT hittar på! Fy farao för mer snö :(
    KRAM från Titti

    SvaraRadera
  2. Men så fiffigt att bar flytta runt på det man har, helt plötsligt skapa helt nya vyer och mer plats som plus i kanten.
    Ta det lugnt i snöstormen och ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Det behövs så lite för att skapa lite nytt på sin köksbänk.
    Här har bästa potatisskalaren från Sverige varit försvunnen nu ett bra tag. Jag har fått för mig att den åkt i sopen, men jag kanske ska ta ett varv på köksbänken jag med. Vem vet, den kanske ligger där 😊.
    Hoppas din resa hem från jobbet gick bra.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.