söndag 27 december 2020

Noll knop

 Från att vara happy i ett vintervitt vackert landskap så vaknar jag upp i samma grågegga som innan. 

Natten var orolig på något vis, det kan vara att det blåste och lät. Det kan vara att mina tankar gick till min kusins familj. Hon som gick bort på julafton med cancer och corona. Livet är så föränderligt, kort och värdefullt att man knappt fattar det. 

Vi tog en snabb sväng in till stan för att handla medicin. Apoteket var tomt på folk, så himla skönt att slippa få stress och ångest. Att sedan landa i den där soffan och titta på familjefilmer samt sörpla julmust var lagom knop. Men jag tog mig i kragen så att min dagliga promenad blev av. Det känns bra trots att jag har lite träningsvärk efter pulsandet i snön på juldagen.


Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Många är vi som förlorat någon under denna pandemi. Så mycket lidande och smärta. Livet pågår och vi kan bara följa med. Snön som var så vacker är borta på de flesta håll och regn och blåst gör promenaderna kortare och osköna. Men snart kommer nya året med oskrivna och förhoppningsvis rena vita ark att fylla. Oj, vilken aforistisk kommentar detta blev. Kortfattat menar jag...

  Gott nytt fräscht år till dig och de dina... och till oss alla.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Detta året är det så mycket sorg, smärta och lidande som varit för många.
  Vi får verkligen hoppas på ett mycket finare, ljusare och bättre år som snart komma skall.
  God fortsättning till dig.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Nog har det här året varit speciellt, mycket sorg, smärta men också glädje. Det tar på energinivåerna och julledigheten är ju ändå en bra återställare och förhoppningsvis ger lite mer balans på energin.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.