söndag 18 oktober 2020

I Roslagens famn

Vi hittar på något föreslog jag i morse. Solen sken och det såg så där härligt och friskt ut. Vi kan gå en sväng på Roslagsleden och äta lunchen ute på klipporna. 

Vi kan ta några fina höstbilder och kika efter havsörn. Ja så fick det bli. Jag gjorde en research för att hitta ett nytt ställe. Ett ställe som vi inte varit på innan. Det är ju som att få ett paket tycker jag. Man vet inte vad det är och sen får man se när man öppnar liksom. Ja eller när man kommer fram. Himlen började så smått att övergå från blått till grått. Ju närmre vi kom desto mörkare himmel. Så nära svart man kan komma till sist. Temperaturen sjönk till 1 grad och så öppnade himlen sig. 

Mysigt vandrarväder tänkte vi. Äsch vi åker ändå fram och kikar lite. Det var snö i luften men vips så slutade det. Solen kikade fram igen och vi plockade fram vår matsäck. 

Tur att man klätt sig för kalla havsvindar och när vi ätit klart så började det regna igen. Tur hade vi med det, men ingen vandring på leden blev det. Inte denna gång i alla fall. 

Roligt att komma och se något nytt ändå. Här fanns ett minibibliotek, många ställen att sitta vid, både med och utan tak. 

Kan tänka mig att det är många här på sommaren. Nu var det bara vi två.



Kram Pia







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina ord och tankar.