söndag 25 augusti 2019

Helgen på gott och ont

Jamen visst blev det lyckat. Makens utställning gav energi.  

Vi halv firade på lördagskvällen efter att fått återträffa gamla goa vänner. Avslutade kvällen tillsammans med hemmavarande son och Pearl Habor. Jag hade städat som en tok på lördagen och kände för att hitta på något annat på söndagen. Vi drog ut till kusten igen. 

Till Östhammar där vi hittade en Thai/China krog. Jamen man måste ju fira lite... Åhh så gott Ankan var utomordentligt superb. Sen så tänkte vi handla lite sånt som man behöver på billiga varuhuset. Där sa magen ifrån. Finns det toa är? Nix! Fast på varuhuset bredvid.. Ok! Jag hann!
Hemma så kändes det i magen kan man säga. Om det berodde på maten eller inte vet jag inte. Kan ju bero på att jag hållit igen ordentligt också Fast senare på kvällen typ, nyss så kom räkorna upp. 

Jag sammanfattar ändå dagen som bra och trevlig. Magen som katastrofal. Men det är över nu. Hoppas jag. Avslutar med ett stort Grattis till min man. Det gjorde du bra.

Kram Pia

6 kommentarer:

  1. Så roligt att makens utställning gick bra men tråkigt om du nu blev magsjuk. Hoppas det gått över nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ha det fint, denna sista vecka i augusti. Kul med makens utställning!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Kul att utställningen blev lyckad! Grattis!
    Magsjuk däremot... inte kul :(
    Tack för dina tankar och åsikter i samband med mitt inlägg om bloggvärlden. Ja, avundsjuka blir vi väl lite grann de flesta av oss, någon gång ;) Jag är avundsjuk på dig som varit på Öland så många gånger, jag har aldrig varit där, men hoppas på att komma dit någon gång. Men jag gläds åt de platser i Sverige som jag har besökt. Jag syftade ju på de som är negativt avundsjuka och inte kan glädjas med andra, det tycker jag är trist. Det som jag tycker är tråkigast är nog att det finns de som faktiskt i stort sett aldrig lämnar en hälsning tillbaka, fast de gjort det i många år, tidigare... Ja, bloggvärlden var roligare förr helt enkelt, men jag gläds åt de som jag tycker fortfarande är roliga och intressanta och jag kommer prioritera de allt mer! Däribland du! :)
    Kram och hoppas det inte blev något mer av magsjukan...
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Hej raring....läääänge sedan jag skrev nu igen....jag veeeeet...men jag kikar in desto oftare och gapskrattar åt dina roliga texter....å grinar lite åt gölliga barnbarn å fina namn o fina föräldrar å blomkransar o turkost tyll...;)
    Gapskrattar gör jag förstås inte åt magsjuka men ååå så skoj med utställning....förstår att ni är stolta båda två...
    Å näpp...jag håller med.....man byter INTE ett barnbarn mot en kamera.... nu har ju jag inget barnbarn än...men det går bra med vilken bejby som helst...;)
    Vad himla duktig du är med VV...måste också ta mig i kragen...min våg här hemma bara fortsätter att envist hålla sig kvar på alldeles för mycket...
    Haaaaaaaaa deeeeeet...
    Kraaaaaaaaam

    SvaraRadera
  5. Grattis till mannen! Måste nog har varit maten låter det som...usch så jobbigt! Hoppas du mår bättre nu och njuter av sensommarvärmen, puh, igår var det hett!!
    Nåja, nya frisk tag denna vecka Pia.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  6. Hoppas verkligen magen är bättre! Och att du hämtat dig från inskolningsstressen...
    Ta hand om dig!
    Gunilla

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.