söndag 12 maj 2019

Krukplanering

Ok jag hämtade mig från gårdagens flopp. Jag penslade på lite där det värsta flutit bort.  Jag sväljer min stolthet och accepterar läget även om det satt djupt inne. Japp för det blev inte så bra som jag hoppats på

 Så söndagen ägnas åt vissa nyanskaffningar. Om det ska jag återkomma. Jag klurar på vad jag ska ha i alla krukor i år. Roligt klureri.

Jag fyndade ett tio pack med Flitiga Lisor så det ska det bli, mina petunior kommer att få ta plats lite här och var också. Har typ ett 40 tal. 

Blomman för dagen är en höjdare som ska få klättra på nätet. Det finns krasse och zinnior också. Ja och massor av tagetes så klart. Samt fuchsior.


 Krukrosor och annat smått och gott finns det också. Det snurrar på i planeringshuvudet. Roliga funderingar.

Gamla bastustävan har blivit planteringskärl. Åhh tänk så fint det ska blomstra i den. Ja men ni ser väl den präktiga maskrosen. Ha Ha!


 En kruka ros för en tjuga kommer att prunka fint vad det lider.. Är på rehab i växthuset nu ett tag tillsammans med basilikan.

 Sköna gröna tider.

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Härligt att planera vad som kommer i krukorna och vart de ska ställas någonstans.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Nu är börjar den bästa av tider! Älskar att få jord under naglarna. Så idag planterar
    jag ut mina växter på balkongen, är så trött över mina knökfulla köksfönster. Får
    kolla ev frostnätter... än är nog inte faran över.

    Njut av sköna maj!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Usch va tråkigt med pooldäcket, är så trist när man lägger ner jobb och det inte blir bra!
    Ser fram emot att börja tänka på sommarblommor, men det är lite för kallt här ännu, känns som februariväder mer än maj faktiskt... men det blir väl snart bättre!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  4. Åhh så trist med pooldäcket, ja ska det jävlas så ska det :) Ljuvliga sommarblommor och det prunkar fint i ditt växthus ser jag...det går pottigt med mitt. Mannen tar VÄLDIGT lång tid på sig, hm, kanske är det uppe till 1:advent...
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.