tisdag 30 april 2019

Valborg och båten

Halloj! 
Börjar med att tacka för alla fina kommentarer i förra inlägget. Tack för er omtanke.

Oj vad det regnade och haglade här nyss. Ja det åskade också. Välbehövligt med lite regn. Vi hann ta en promenad ner mot sjön i alla fall. Tittade på vårblommor och lyssnade på fågelsång.  

Annars händer det inte så mycket. Vi håller på att sälja Pappas båt men det går trögt. Vi är ju inte så vana sjöfolk maken och jag plus att man bör vara någorlunda rörlig när man ska hoppa iland och så. Den ligger ute på Blocket om någon blir sugen. Trailer och motor ingår.

Vi hoppas ju att den ska göra någon glad i alla fall. För visst är det mysigt när man är där ute på böljan blå och drar upp lite strömming. 

På tal om det så är det just vad vi ska äta idag. Stekt strömming med potatismos. Mums! Önskar alla läsare en riktigt trevlig Valborg och en skön Första Maj. 
Kram Pia

8 kommentarer:

  1. Åhhh, nu hinner jag inte med att kommentera i din fart som du lägger inlägg :o
    Saknaden efter de som inte finns hos oss blir ju extra påtaglig på årsdagarna, på något konstigt sätt. Visst vardagen går ju vidare och så, men den finns ju där hela tiden, saknaden alltså.
    Jag är uppvuxen med båt och bortskämd med stuga på en skärgårdsö, det saknar jag så det gör ont. Men jag ska nog inte ha någon båt i alla fall, även om jag funderar på det ibland.
    Ha en riktigt härlig Valborg. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Vilken fin liten båt, hoppas ni får den såld. Här har det också regnat men det skulle behövas mycket mera. Varma kramar Eva

    SvaraRadera
  3. Hoppas att båten blir såld snart. Vet när vi skulle hjälpa svärfar att sälja husvagnen han hade på blocket så himla trögt det gick med det. Stekt strömming och potatismos är inte fel alls.
    Ha en fin första maj du med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Mau mendapatkan pelayanan yang baik dan ramah???

    Modal Kecil bisa mendapatkan hasil yg luar biasa...

    SvaraRadera
  5. Menarik sekali, perlu saya coba ini..
    kebetulan lagi cara tentang hal ini.

    SvaraRadera
  6. ok mantap sob buat infonya dan salam kenal

    SvaraRadera
  7. keren mas buat infonya dan salam sukses selalu

    SvaraRadera
  8. makasih gan buat infonya dan semoga bermanfaat

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.