måndag 22 april 2019

Picknicks flopp och bildstopp

När det blir så där lugnt efter att alla åkt hem så blev vi lite rastlösa. Ska vi åka och käka lunch ute? Nja det vore trevligt men nu ska vi ju spara pengar så ... 


Vi packar ner lite gott och åker iväg till ett mysigt ställe vid sjön istället. Ja vad händer då mitt ute på en smal väg halvvägs ut i sjön? Jo bromsen slog i på bakhjulet. Vi tänker att ingen bärgare i världen kan komma fram här. Båda två får direkt magsår. Jag provar att backa och vända bilen säger maken och tänk att då släppte det. 


Det blåste rätt bra där vid sjön så vi bestämde att åka sakta hem igen. STRESS! Ok sagt och gjort. Så det fick bli picknick hemma på pooldäck.  Gick jättebra faktiskt. Ja sen fixade vi lite i trädgården. 

Fyllde på spån mellan pallkragarna i landet där nere. Där ska vi odla lök, rödbeta, bönor morot, gurka och potatis. Jag tuktade bambun och snyggade till trappan. 

Sedan så skulle vi grilla och jag hittade ett recept på kycklingfilé med ost och ramslök. Jag fotade som vanligt och så gick minneskortet sönder. Alla bilder idag kommer från mobilen. Men om ni vill prova så finns receptet här. Supergott var det. Nu får vi se om denna annandag Påsk blir lite mer turlig.

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. ÅÅÅh!!! Men ibland så kan picknickarna i trädgården bli de bästa! Ska spana in det receptet, älskar ramslök!!

    Ha en fin annandagpåsk!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. En olycka kommer aldrig ensam, eller hur är det man säger.
    Hoppas din/er dag blir bättre idag.
    Skönt att få ordning i trädgården så ni kan börja odla sedan.
    Ha en bra dag nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Men himelens vilken otur ni har :o Men picknick hemma är inte alls så dumt, borta bra men hemma bäst.
    Fint och praktiskt med spån mellan planteringsbäddarna.
    Ha de så gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.