lördag 27 april 2019

Lördagspress

Vilken härlig dag va? sol, sol och värme från morgon till kväll. Kan man klaga då? 

Japp Jag kan. Jag har ägnat mig åt rengöring av fälgarna till våra bilar. Nödvändigt ont och sååå fruktansvärt trist.

 Nu är det i alla fall gjort. Om jag är glad och nöjd? Näe inte alls. Ok jag får skylla mig själv.  Jag har oljat in våra utemöbler och trappan till köksdörren också så självklart tar krafterna slut. 

Ja och då blir man en surtant. En självömkande häxa. 


Vi passar på att grilla igen. Kycklingfilé som jag fyllt med ramslök, soltorkad tomat, senap och ost. 

Penslar med lite grillolja och kryddar med salt och peppar.  Ett tips på hur man enkelt gör en grönpepparsås. Krossa grönpeppar i morteln, vispa ihop en brunsås påse med vatten och grädde istället för mjölk. Ha i grönpepparn och låt puttra. Prova vet jag, sååå gott.

  Jag ser så mycket jobb som ska göras och det förstör hela vår middag faktiskt. Kanske man inte kan gå och sova redan kl. 19.07. Eller kan man det? Pavan med Prosseco står kvar i kylen och jordgubbarna är uppätna. 

Jag känner mig så gammal och trött. 
Vill ge upp nästan. Men det går ju inte. Så jag är verkligen glad att jag tagit ledigt nästa vecka. Ska bara jobba måndag. Att resan till Öland inte blir av känns helt Ok. ( ljuger mig blå) Jag har sååå mycket att göra här hemma. Nu ska jag försöka lugna mig lite. Titta på Stjärnornas Stjärna och bli lite glad igen.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset på grönpepparsås, en av mina älsklingssåser!

    Hoppas att du fick en god natts sömn och får en solig fin söndag!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Jamen nu får vi kämpa på! Men jag vet...alla måsten och allt som ska göras och orken tryter. Jodå man kan somna 19.00, inga problem! Öland finns kvar (hoppas jag!)
    Kram från Titti Trött

    SvaraRadera
  3. Visst kan man hoppa i bingen redan vid sju snåret om man är trött. Så skönt att få ha ledigt även om det nu inte blir någon resa av. Tack för tipset på såsen med.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.