söndag 4 november 2018

Grått men inte trist

Jag gillar grått. Kanske lite för mycket för snart är allt grått här hemma. Köket är grått, sovrummet, hallen och vardagsrummet också. Ha Ha! Ja fast inte alls trist tycker jag. Man kan ju liksom liva upp grått med vilken knallig färg som helst. 

 För tillfället så är det rosa som piggar upp vardagsrummet och i köket med. Fast jag funderar lite på att kanske byta till orange. Men snart är det ju advent och då kommer jag med all sannolikhet att ta fram rött. Eller? Jo fast varför? Tradition heter det visst.  Tänk om jag skulle ta och klä julgranen i silvergrått och orange, ja och så lite glitter på det. Vi har faktiskt några orange kulor i jullådan. Nu finns det ju orange julstjärnor också så det så. 

Julkulor från heminreda.se
Oj då, hoppsan nu är jag ju där jag med. Ja i julstöket fast det bara är november.  Nu hoppar vi raskt över till något annat.
💗
  Jag hittade en bild som jag tagit på Öland. Vi sprang på detta hus vid en strand och tänkte att här skulle väl vi kunna flytta in. Det såg så öde och övergivet ut och kanske lite väl grått. Men inte trist alls. Jag skulle kunna få det huset att bli det finaste gråa huset på hela Ön. Fniss! Ja med lite grå färg och lite vita detaljer.

 Utsikten från fönstret ser ut så här.  Det kan ju inte vara trist alls.


 Kram Pia4 kommentarer:

 1. Grått är snyggt och som du skriver så matchar det med allt.
  Vackert hus ni sprang på på Öland.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Hej, Grått är den nya Beige och dessutom en jättebra färg att ha som grund och sedan plocka in andra färger för grått passar till nästan allt och så är det väldigt krispigt! Kramen och ha det grått...ops jag menar gott :-) Anneli

  SvaraRadera
 3. Jag har också grått i kök, hall, sovrum,TV-rum och i källaren. Trivs toppen med det eftersom man kan som du säger växla med olika färger till. Både hus o utsikt var var fint. Gå en fin vecka!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 4. Grått är oftast sobert i mina ögon, precis som du själv skriver, kan matchas med vad som helst när som helst.
  Fint litet båthus ni hittade :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.