lördag 3 november 2018

Chesebolls till mellis

Halloj där! 
Allhelgonahelgen är här och ja, vad ska man säga? Det känns rätt bra. Trots November. 

Trots lite förkylning och att min mamma är inlagd på sjukhuset, men allt är under kontroll. Total kontroll! Vädret är Ok vi har varit ute och fixat det sista inför vintern. Jag känner lite vemod när utemöblerna ska in i uthusen och när alla blomlådor ska rensas upp på ettåringarna.

 Nåja snart ska jag pynta med granris så allt är som det ska. När vi jobbat klart där ute tog vi en liten glögg. 

Jaaa jag vet man ska inte tjuvstarta men jag kunde inte låta bli. Jag bad maken köpa årets glögg med smak av limoncello. Glad i hågen såg jag den gula flaskan men!!! Det står ju sjutton på den. Ha ha! Tokgubbe. Nåja det gick ju bra det med. 

Jag hade sett på halv åtta hos mig ett recept på ostbollar. Det skulle jag testa. Mysigt att vara i köket och prova nya recept, ta lite vitt och njuta av helgen. Det fanns nämligen både ett halvt paket fetaost, lite riven goudaost i frysen och en liten bit gammal torr brieost i kylen. 

 Så bra när man kan ta vara på rester.  Wooow om man gillar ost så är man i osthimlen när man äter dessa. 

Så krämiga och fulla av smak. Nästa gång ska jag testa att ha i pyttelite chili. Det kommer höja dom ytterligare ett snäpp. Det var absolut inte sista gången jag gör detta för det är värt vartenda kladdigt moment. 

Skön lördag på er.

Kram Pia

1 kommentar:

Tack för dina ord och tankar.