tisdag 2 oktober 2018

Höstigt värre

Vaknade i tidig otta. Ja typ 03.50. Vad ska man göra då liksom. Sova så klart! Fast det gick ju inte. Snurrade ett x antal varv i sängen. Jag klev upp kl. 05.00 och tänkte att va tusan, lika bra att starta upp dagen.

 Frosten hade lagt ett lager rimfrost på vindrutan så jag fick skrapa, ja och vänta så att all imma skulle försvinna. Gårdagens stress ville inte riktigt släppa taget men.... Jag klarade av den ändå, arbetsdagen alltså. Hemma så njöt jag av lugnet, av brasan och att det fortfarande var så pass ljust att jag kunde ta några bilder. Trädgården ligger verkligen för döden. Ha Ha! Nja inte riktigt men för vilan, vintervilan. Några rosor står ståndaktigt kvar. 

Jag borde kanske ta in dom men, nej jag ids inte. Ska murgrönan klara sig där i kannan? Ja man vet ju inte så kanske bäst att göra något åt det. 

Helgen är räddad. Ja med jobb menar jag då. Sen är det poolen. Åhh ska vi basta lite fortfarande och kunna kasta oss i det kalla vattnet eller ska vi låta bli? Ja det är ju frågan. Kanske bäst att täcka den och få det klart. 

Ja vad ska man säga? Det är höstigt värre.


Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Mycket som ska göras när hösten bitit sig fast.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. TYcker det låter härligt med en bastu och slänga sig i kallt vatten! Gört bara! ;) Vi har ju vår badtunna och i vintras när vi badade gick vi ur och rullade oss i snön och så tillbaks i värmen igen, det var rätt häftigt!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.