onsdag 27 juni 2018

Om att alla är med på tåget

Idag har jag haft Sverigetröjan på mig hela dagen. 

Japp,  på jobbet och hemma. Varför kan man undra. Jo för jag ville liksom hedra svenska landslaget i fotboll och allt konstigt som dom, ja eller vissa spelare utsatts för. Nix inte alls för att jag är rasist om någon trodde det. Meeen oddsen för idag liksom?  Jo jag vet, inte så bra alls... men jag är optimistisk i mitt sinnelag. Herre Gud så jag tror på under. Hemma så slår jag mig ner i Tv soffan. Jag unnar mig en soft drink, japp en Dry Martini. Jag sitter där i soffan och hejar på landslaget.

 Vi, ja man säger så när man vinner... Ja för vi vann ju. Kanonkul! Sedan när jag ser intervjuerna med ledaren så kommer känslorna till mig. Starka känslor. 


Jag som studerat ledarskap, idrott och allt vad det innebär. Ja då inser jag återigen hur viktigt det är med ledarskap, med teambuilding och lagkänsla helt enkelt. Att alla är med på tåget, att alla kämpar för samma sak eller strävar åt samma håll. Det är då man vinner. Japp så är det. Ett vinnande koncept helt enkelt. 

Heja Sverige i fotbolls WM


Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Lagkänsla är viktig, vad man än tar sig för! Kanske tack var att du bar sverigetröjan
  som VI vann? Vem vet? Affirmation, du vet... kan försätta berg. Så nu får du lov att
  bära den nästa match också, hihi!

  Må gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Härlig match och duktiga grabbar som vi har.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Någon fotbollsfantast är jag ju inte, det vet du ju, men även jag far illa av rasistiska angrepp :-( Men himla kul att laget vann den viktiga matchen och får spela vidare.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.