onsdag 23 maj 2018

Min energi

Hej där ni alla fina.

I dag vaknade jag som ett vrak. Jäääättetrött och hann inte ens äta frulle hemma. Skyll sig själv kan jag säga. Sitta och dricka bubbel en tisdagskväll och sen nödvändigtvis kolla på Tre musketörer i sena timmen.  What!!! Jag har ju för tusan sett den innan minst tre gånger.  

När jag kom hem idag så var det gräsklipparfix som gällde. Vi kämpade där tillsammans med det gula åbäket som inte ville som oss. Nej men jag menar det gula fantastiska underverket så klart. Efter mycket om och men så startade den och klippte ungefär som vi tänkt. Ja det tog ju några timmar. Vi satte oss och pustade ut. Då hör jag de magiska orden.
 " Tack Pia för din energi" 

Jag blev verkligen glad för dom orden. Så stärkande och värdefulla ord. Jag gjorde bara mitt bästa, jag försökte vara koncentrerad och lugn när det hettade till bland remmar, skiftnycklar och annat skit. Detta tar jag med mig vidare i livet. 

Jag ska verkligen försöka vara en sådan person som stärker andra. Om det blir med min energi eller med stärkande ord spelar ingen roll. Bara det blir av. Sen hör ni, sen så gick den sönder igen, ja den där gula förbenade manicken. Jag letar energi i trädgården. Skördar oregano. Nice! Försöker tänka bort gräsklipparen en stund. Jag lägger min energi på annat. Som att slänga soporna från gårdagens räkfrossa. Shit vad det luktade illa från soppåsen


Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Sådant stärker en och man växer en smula också.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Grattis på bröllopsdagen i efterskott! Ni verkar ha haft en ljuvlig dag!

  SvaraRadera
 3. Ja men såna kvällar måste man få ha! Bra med djupa andetag ibland...
  Tänkvärt och fint inlägg som vanligt!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.