tisdag 8 maj 2018

En mugg från hjärtat

Några barn jag kommit nära har emigrerat. Dessa barn har lämnat stor saknad, ja i alla fall hos mig. 

Det stod en fin present till mig, ja till alla som tack. Min var en rosa mugg, den heter Kärlek. Så himla fint. Nu har jag en endaste mugg och kanske, ja kanske jag kommer köpa en till. Ja eller kanske flera. Vi får se.  

Ett tips till er som vill ge någon en present, kanske till dop eller ett årsdag. Som ni kanske minns så gillar jag ju inte sagorna, men jag älskar verkligen bilderna eller illustrationerna. 

Mina egna tolkningar i akvarell ska jag, ja det är tanken i alla fall ge till mina barnbarn. Om dom kommer vill säga. Sånt vet man aldrig. Jag väntar ett tag till i alla fall. Dom står ju inte i sjön liksom.


Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Så fin present! Själv har jag ingen "relation" alls till Mumintrollen, faktiskt. De har gått mig rätt obemärkt förbi ;)
  Nej, kökssoffan har aldrig varit på tal att flytta ner, den kräver sin plats som inte finns där nere ;) Däremot så ska stolarna med ner.
  Klänning nr 3 är riktigt snygg, håller med dig! Jag funderar på att köpa den till dop och student faktiskt. Jag håller med dig, pumpsen är kanske inte det bästa valet till den klänningen men det var de jag hade med mig i bagaget ;)
  Ha en fin stundande helg!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken söt present och dessa muggar är så fina.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Älskar dessa muggarna <3 Mina barn har en varsin sådan hemma :) Uppvuxen med mumintrollen så dom har en plats hos mig ;)

  SvaraRadera
 4. Vilken söt present och jag gillar Mumin :)
  Hoppas du är lite piggare och att solen strålar i Knutby...
  Kram till dig från mig,
  Titti

  SvaraRadera
 5. Men Pia så galet duktig du är, önskar jag kunde teckna så. Mumin, ja jisses, själv blev jag vettskrämd av Morran som liten och sen läste jag sönder böckerna för killarna när de var små. Ja till slut kunde de böckerna själva så när jag försökte fuska fick jag onda ögat av dem och ett stort -Nej, nej, nej mamma du läser fel, ha,ha- Med andra ord underbara minnen till Mumin. Ha nu en fin helg vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. De där muggarna är riktigt fina. Minns att jag läste sådana där små Pixieböcker för dottern om Mumin, för hon gillade dem. Sonen å andra sidan var helt ointresserad. Vad duktig du är att teckna, förresten. :)

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.