söndag 18 februari 2018

Ostrukturerad

Det är mycket nu. Jag har svårt att strukturera upp mina dagar. Jamen ni vet OS det kan man ju inte missa och så attans bra vi är. För man får säga vi när det går bra. Annars är det ju dom. 
Bildresultat för os ringar

Ja sen är det ju Mellon också. Slaviskt sitter jag bänkad fast jag inte tycker att låtarna är särskilt bra. Hur går det med mina planteringar och sådder då? Inte alls kan jag säga. Känns som om jag har klister i rumpan och bly i benen. 

Sen är det ju den där träningen också. Skidorna står lutade mot garageväggen och väntar på mig. Ja Ja! Jag kommer. Just det sen var det maten också. Jag skulle ju vara nyttig och gå ner några kilon. Svårt! Jag tänker i morgon ska jag börja eller sen, ja men det är ju helg ska man inte få ta lite gott då. Joho såklart. Bara ät och ät. Ha Ha!  


Tips från Tina, chokladdoppade jordgubbar med kokos. Mums!  Ungefär så ser det ut här snurrigt och knasigt. Nu ska jag försöka beta av dagens lista. Men hallå... det finns ju ingen skriven, så ja, som sagt o-struktur.

Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Ingen OS för mig, är helt enkelt inte så intresserad. Mellon är verkligen inte så bra i år, men jag kollar lite i alla fall jag med.
  Det här med att äta nyttigt och röra på sig, ständigt ska man ha dåligt samvete, så dumt egentligen vi lever ju här och nu och borde njuta i all röran ändå!
  Ha en fin kaotisk vecka! ;-))
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 2. Ja OS har vi väl sett det vi har kunnat här men Mellon det hoppade jag igår. Börjar tycka att det är bara skräp faktiskt. Chokladdoppade jordgubbar är mums.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.