onsdag 7 februari 2018

Nu är det hög tid.

 Hej Hej.  
Dagen börjar inte bra här. Bilen startar inte den är helt stendöd. F---N!  Ungefär som mina pelargoner. 
Ha Ha! Snygga va?

 Jag skäms. Vad är det med mig egentligen. Vid det här laget brukar jag ha sått fröer, planterat om pelargoner, satt sticklingar osv. 

Men Nopp. Det blir ingenting, ingenting gjort. Krukorna står tomma och väntar, jag har inte ens köpt jord. 

Idag ska det ske, nej inte omplantering utan jag ska till GYN. Det är på tiden det med. Har inte varit på sånt besök på 21 år. Sedan ska jag hämta mina nya glasögon och kanske, kanske jag slinker in och handlar lite jord när jag ändå är i farten.

 Som ni förstår så är detta ett sätt att peppa mig själv. Vi får se, fortsättning följer.


Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Bry dig inte om det du inte hunnit, sådär är det ibland. Plantera om pelargonerna, börja vattna och väck upp dem .... om och när du känner för det, annars finns det nya blommor i plantskolan till våren . Gör sånt du mår bra av, resten spelar ingen roll. Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. LÄser om dina fina hundsystrar, vad fina de är, så sorgligt att ROnja fick sluta sina dagar, men hon fick busa i snön en sista gång! Så sorgligt när man måste ta detta beslut, även om de är sjuka och gamla så är det sorgligt!
  Ja, det är väl snart dags att ta tag i pelargonerna som stått på vintervila. Jag brukar vara sen med sånt... de får nog stå några veckor till ;)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Ibland känns det bara som så många måsten. Tror nog du hinner plantera dina sticklingar senare. Men det är ett bra peppingtänk du har.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.