fredag 12 januari 2018

Under isen

Hej!  

Hur kan man bli så sjuk på bara några timmar? Magsjukan härjar på jobbet och självklart så måste jag få det. En av nackdelarna inom mitt yrke. Mycket sjukdomar!  Jag var på hockey i onsdags och om det nu kan vara av betydelse så frös jag ganska så mycket. Ingen värme i en ishall direkt. Inte bara magsjukan blev det utan 39 graders feber också. Har varit sängliggandes i evigheter känns det som i ryggen. Hallucinationer i form av grodor i ansiktet. Hjälp! Sömn är ju den bästa medicinen tycker jag och lite Alvedon såklart. 

Fredag idag och den där efterlängtade planeringsdagen med god middag blev man ju snuvad på.  Mitt upp i allt elände så vet man ju att det snart är över. Att jag längtar efter saltlakrits är nog ett bra tecken. Nu ska jag försöka fixa mig en kopp te. Jag kan ju inte gärna be maken serva mig som hoppar runt på kryckor. 
(gamla bilder från jan 2016 Ljusstakar från Skultuna)

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Krya på dig och ha en bra helg.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att vara sjuk, det kan jag skriva under på !!....själv var jag förkyld före jul, så blev jag ganska bra under nyår och nu har jag fått en ny förkylning med heshet och hosta, fy fabian säger jag bara !....förkylningar som avlöser varandra med några veckors
  mellanrum gillar jag inte !!
  Trevlig helg !
  Bia

  SvaraRadera
 3. Usch och fy, magsjukan är bland det värsta jag vet. Inte undra på att jag har bacillskräck ;-)
  Hoppas att du kryar på dig och får en fin helg. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Men huuuu din stackare.... magsjuka är ju verkligen det absolut värsta man kan ha....bläää...
  Men JA är du sugen på nåt så knasigt håller du sannerligen på att bli frisk....Fortsätt krya på dig nu!
  Kraaaaaam Katarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.