söndag 7 januari 2018

Skidsug!

Halloj!
Jag längtar faktiskt efter snö. Japp. 10 grader kallt ute och det kan ju inte vara bra för växtligheten alls om man tänker efter. Jag brukar ju åka skidor ja inte som på filmen här men ändå. Känslan av att glida fram en solig dag i gnistrande vit snö, ja det är så mysigt. Stanna till vid en solig slänt och äta en apelsin eller dricka varm choklad. Livskvalité om man frågar mig.


Bra priser på utrusning hittar du

Visst blir man sugen va?  Mina längdskidor är supergamla och jag har tänkt köpa nya men ska dom stå i garaget i åratal och vänta på snön då. Åka utför har jag inte gjort sedan 80- talet så jag tror jag skippar det faktiskt. Fast man ska ju aldrig säga aldrig. Om maken blir bra i knäna så kanske vi kan susa fram över åker och äng som förr. Det är roligare med sällskap.

Kram Pia

(Sponsrad av Intersport)
4 kommentarer:

 1. Åh det är ju så härligt att åka skidor, både på längden och utför tycker jag.
  Ska du köpa nya längdskidor måste jag rekommendera vallningsfria, bara att
  slänga in i bilen och sen åka, inte massa fix med valla. Vi har det hela vår
  familj och är jätte nöjda, det ska inte vara krångligt att åka skidor.
  Är det bara kallt så brukar det bli konstsnö och det funkar fint.
  Fin söndag till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Ser vackert ut men inget som lockar mig. Har inte stått på ett par skidor sedan barna var små.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Åkte mycket skidor förr, mest längdskidor men även utför...på 90-talet, hihi...det har liksom aldrig lockat mig nerför. Men vitt har vi som du sett och jag bor inte i Jämtland utan i Sundsvall (västernorrland) och än har vi inte märkt något av stormen...vi skulle få stormbyar här. Ha det så bra med eller utan snö ;))
  bia

  SvaraRadera
 4. Åhh, nej tack!
  Jag åkte mycket slalom fram till dess jag och maken flyttade ner till Småland, men nu har jag lagt skidorna på hyllan och kommer inte ta på dem igen.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.