tisdag 2 januari 2018

Förberedelser

Nytvättade sängkläder är ett måste. Kryckor likaså. I morgon ska det ske, en ny knäled ska opereras in på maken. Lite nervöst är det allt och inte bara hos honom. Jag är lika nervig jag fast jag försöker låta bli att visa det. 

Bortskämda jag kommer få det hett om öronen ett tag. Jag som haft en lyxtillvaro med en hemmaman som fixat tvätt, middag och ved samt massor av annat, ja handling tex. Nu kommer det bli mina sysslor ett tag. Jag förbereder mig mentalt så gott det går. Under sjukhusvistelsen kan jag ju förbereda ganska så mycket middagar också. Vad ska jag annars pyssla med i min ensamhet. Bara att frysa in och ta upp sedan.  

Planering är det som gäller nu. Det är ju inte min starka sida fast skam den som ger sig. Ska försöka göra hemmet lättframkomligt också. Inga prylar i vägen för kryckmannen. Fniss! 

Bildresultat för kryckor
För övrigt så är jag fly förbannad på slarviga människor. Järnspikar så arg jag är. Det hjälpte inte med en långpromenad. Bäst att ta en kopp kaffe och lugna nerverna lite. 


Djupa andetag. 
💗

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Visst är det besvärligt med operationer och konvalesens men ack så skönt när man är igenom det. Omställninge, javisst, men det grejar du :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Det kommer att gå bra, men visst blir det en omställning i vardagen.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Hej smulan och Gott nytt År!
  VIlken fin årsberättelse du har och jag både fnissade och blev lite gråtig... Heja heja dig... vad vore livet om man int evågade teta nya saker! Å spännande att få se vad det är för galet du gett dig in i...;)
  Stackars maken...å stackars dig.....fniss...
  Ha en fin dag vännen!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Det fixar du! Lätt! Planering ja, hm...det är jag hopplös på. Hoppas operationen går galant nu och ha en fortsatt skön vecka Pia. KRAM från Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.