torsdag 19 oktober 2017

Fiskburgare till middag.

Ibland så vet man inte vad man ska hitta på med fisken man tagit upp ur frysen. Maken är inte så förtjust i lax så han skulle få torsk. Själv tänkte jag äta lax men i sista sekund så kom jag på att göra burgare.

 Jag mixade en laxbit tillsammans med en torskbit, 1 ägg, lite ströbröd salt och vitpeppar. Formade till burgare och stekte i smör och lite olivolja.  Rörde ihop en dressing gjord på gräddfil, senap och bostongurka. 

Smaksatte med lite chili och finklippt dill. Sedan var det bara att bygga burgarna med sallad, tomat och finhackad rå lök. Vi använder det grova hamburgerbrödet.

Godkänt!


Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Åhhh gud så gott det ser ut :-) Fiskburgare var länge sen jag gjorde, hmmmm får nog planera in det snart.
    Tack för tipset! Ha de gott Kram, catarina

    SvaraRadera
  2. Aah, men himmel så gott! Så fina bilder också! Snyggt fotat!
    Kram/maria

    SvaraRadera
  3. Det ser gott ut! Tack för tipset!
    Trevlig helg önskar jag dig!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  4. GOTT tips :) Det tackar jag för, har lite torka gällande maten just nu men lax funkar alltid. Fredag igen, dags att ta helg, äntligen!!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.