söndag 7 augusti 2022

Energi

Ja jag har ingen alls känns det som idag. Men igår åkte vi till Österbybruk för att bland annat kolla in utställningen i Ånghammaren. 

Den här gången var temat Energi då medlemmarna vid ett Konstkrafts möte insåg att alla under corona hade upplevt olika energinivåer relaterat till pandemin. 

Om jag ska vara ärlig så förstod jag mig inte riktigt på det hela. Men den här oljemålningen nedan den tyckte jag om "höskörd" tror jag den heter. 

Sen skulle vi fika där ute vid dammen tänkte vi med medhavd matsäck. Men det gick inte för det blåste så fruktansvärt och vi hade inga varma tröjor med. Vi åkte vidare och hamnade i Tierp. Då upptäckte vi att vi glömt mackorna hemma men tur att det finns bröd på Ica. 


Vi satte oss till sist i bilen utanför Örbyhus slott och mumsade i oss våra stekta ägg med mackorna och kaffet med utsikt över Golfbanan.


Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Det är inte alltid man förstår sig på konsten som visas.
  Men det verkar ha varit en fin utflykt ändå.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Det händer ganska ofta att jag inte förstår konsten. Tierp passerade vi också igår och golfbanan känns igen, den nötte vi på då och då när ryggen tillät golf.
  Kram Monika

  SvaraRadera
 3. Ja konst är kul men kan tolkas på 1000 sätt...tydligen. Skön utflykt trots att ni glömde mackorna hemma :) Tur ICA finns ibland.
  Kramis till dig! Njut av helgen...
  Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.